Kategorier
aktivisme veganisme

Kampen mod pelsindustrien er vigtigere end nogensinde!

Vi stopper ikke før alle bure er tomme.

Coalition Against the Fur Trade

Igen i lørdags demonstrerede vi mod Louis Vuitton og deres fortsatte salg af pels. Demonstrationen faldt kun få dage efter, at de første mink kom tilbage i burene i Danmark.

Minkfarmene og andre pelsfarme eksisterer pga. virksomheder som Louis Vuittons fortsatte salg af dyremishandlingsprodukter. Hvis vi ønsker at gøre en ende på pelsindustrien en gang for alle, er det uundværligt at fortsætte det store pres vi lægger på modeindustrien, igennem blandt andet denne kampagne får at få LVMH til at droppe pels.

Vi kan mærke at Louis Vuitton bliver mere og mere pressede for hver demonstration. De øger deres “sikkerhed”, de skubber til os, og de finder på historier, der skal gøre det nemmere for politiet at fjerne os – men vi kan ikke fjernes. Vi bliver ved med at kæmpe for dyrene. Vi stopper ikke før alle bure er tomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *