Kategorier
aktivisme veganisme

Sendt i gaskammer for din håndtaske

LOUIS VUITTON putter levende, følende individer i GASKAMMER for at sælge deres PELS.

Skrevet i kridt foran Louis Vuitton på Strøget

Netop i dag forstyrrer Campaign Against Fur Trade LVMHs årlige generalforsamling i Paris. De af os, der ikke var taget dertil, stod ved Louis Vuitton på Strøget, i solidaritet med de 10.000 mink på vej til Danmark for at blive holdt i bure hele deres liv, som ender i et gaskammer, hvor de gisper efter vejret længe, da mink er dygtige til at holde vejret når de svømmer. Alt det for at vi kan skralde pelsen af deres livløse kroppe og lave til luxus hoodies og håndtasker.

Der var en gennemgående opbakning for at lukke pelsindustrien blandt de forbipasserende, om end med få (som sædvanligt) proklamerede at de elskede dyremishandling.

En forbipasserende fortalte at hendes mor havde lavet en frakke ud af sit eget hår, hvilket vi kun kan støtte op om. Sikkerhedsvagten ville gerne sikre sig at ingen smed panikalarmer ind i forretningen igen, men så længe mink er i bur, er der ingen ro til dyreplagere.

Iblandt os dyreretsaktivister skal der heller ikke være nogen ro for overgrebsmænd.

Dyremishandlere i Louis Vuitton-hoodies af minkpels
Dyremishandlere i Louis Vuitton-hoodies af minkpels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *