Kategorier
aktivisme

Det banker på døren, Greenpeace

Hos en organisation med så meget magt og ressourcer som i Greenpeace, vil vi ikke finde os i mikrobølgeovne til ligdele og kampagner, der skal få mennesker til at dræbe flere fisk. Greenpeace viser gang på gang, at de ikke kan håndtere det ansvar, de sidder med, og at de stadig støtter udnyttelse, slaveri og mord. Derfor har vi en lille besked til jer:

“Naturskånsom fisk” er hverken skånsomt mod naturen eller mod dem, der brutalt er myrdet ved kvælning. Gang på gang har vi fundet ligdele og utallige sekreter i jeres køleskab. Veganerpolitiet sørger for, at ledninger til ligopvarmning klippes, og sekreter i køleskabet bliver skiftet ud med nogle, der er givet med samtykke. Hvis I stadig ikke fatter det får I det lige at vide en gang til:

Vi ses snart igen, Greenpeace.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *