Kategorier
aktivisme veganisme

AFSLØRING: De glemte danske juleænder

Ny kampagne fra OASA:

Dette øjeblik fanger mere end et billede; det fanger et hidtil uset kapitel fra Danmarks ænder. Vi står klar med en markant afsløring – en serie af nye, aldrig før offentliggjorte billeder og videoer, der viser ændernes liv, som det virkelig er.

🎥 Gennem vores eksklusive optagelser vil du blive taget med ind i hjertet af en verden, der er blevet holdt skjult for offentlighedens øjne. Det er ægte, det er råt, og det er nu. Fra i dag og hver dag op til jul, vil vi dele disse stærke historier med dig.

🦆 Denne and, fanget i en virkelighed, vi sjældent anerkender, er blot den første vi møder på en rejse, der vil ændre vores syn på traditionen og måske vores valg. Med hver video, med hvert billede, inviterer vi dig til at være vidne til en verden af ænder, der fortjener at blive set og forstået.

👁️ Er du klar til at konfrontere virkeligheden bag de lukkede døre?Hver dag op til jul vil vi bringe ændernes historier til lyset. Det er en rejse for dem, der tør se ud over festens glimmer, for dem, der har modet til at stille spørgsmål og ønsket om at forstå.

Følg vores Facebook-side så du tager del i denne øjenåbnende serie, og lad os sammen løfte sløret for en virkelighed, der sjældent bliver delt.

Følg med, del dine følelser, dine tanker, og vær en del af samtalen om forandring. 🙏

De glemte danske juleænder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *